Huuutokauppamme 13.-20.5. on päättynyt

Ilmoitamme voittavista huudoista henkilökohtaisesti.

Miten huutokauppa toimii?

Hoitamattomat panttaukset myymme panttilainauslain mukaisesti julkisella huutokaupalla. Huutokauppa on avoinna 7 vuorokautta verkkosivuillamme. Huutokaupattavat tuotteet ovat nähtävillä toimispisteessämme koko huutokaupan ajan. Tarjouksia otetaan vastaan huutokaupan päättymispäivään klo 17.00 asti. Lainanvakuudet voidaan hoitaa vielä ennen myyntiä, joten kaikki huutokauppalistallamme olevat tuotteet eivät aina tule myydyksi.

Osallistuminen ennakkotarjoushuutokauppaan

Huutokauppaan voit osallistua tekemällä ennakkotarjouksen. Ennakkotarjoushuutokaupassa sinun kannattaa tarjota maksimihinta, jonka olet valmis tuotteesta maksamaan. Tarjoukset ovat sitovia. Korkein tehty tarjous voittaa toiseksi jäävän tarjouksen yhdellä minimikorotuksella. Kahdesta yhtä suuresta tarjouksesta voittaa ensiksi jätetty. Esimerkiksi: jos tuotteen lähtöhinta on 100 euroa ja tuotteesta tehdään 150 euron ja 200 euron suuruiset tajoukset, myydään tuote 200 euroa huutaneelle henkilölle 160 eurolla. Jos muita tarjouksia ei ole, myydään tuote lähtöhinnalla.

Tarjouksen jättäminen

Ennakkotarjouksen voi jättää kohteiden alareunasta löytyvällä lomakkeella, konttorillamme, sähköpostin välityksellä (asiakaspalvelu@salonpantti.fi) tai puhelimitse aukioloaikoinamme, puh. 044 748 8011. Ennakkotarjouksen yhteydessä on jätettävä nimi ja yhteystiedot yhteydenottoa varten.

Toteutuneet ennakkotarjoukset ilmoitetaan tarjoajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon, ja ne tulee lunastaa viikon kuluessa ilmoituksesta. Huudettavat tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne ovat myyntihetkellä. Havaitut viat pyritään ilmoittamaan, mutta Salon Pantti Oy ei ole vastuussa myytävän tavaran kunnon, aitouden tai alkuperän suhteen. Salon Pantti Oy toimii huutokaupassa vain pantinhaltijan ominaisuudessa realisoidessaan lunastamattomia pantteja.  Salon Pantti pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyn tarjouksen.

Maksun voi hoitaa käteisellä, pankkikortilla (Debit ja Visa electron) tai tilisiirtona.

Tietyt tuotteet voidaan tarvittaessa postittaa huutajan kustannuksella hänen ilmoittamaan osoitteeseen.

Minimikorotusrajat:

5 e = Alle 100 euron huudot

10 e = 101 – 200 euron huudot

20 e = 201 – 1000 euron huudot

50 e = Yli 1000 euron huudot