Huutokauppa

Tällä sivustolla ilmoitamme huutokaupoistamme

 

Miten huutokauppa toimii?

Hoitamattomat lainat myymme panttilainauslain mukaisesti julkisella huutokaupalla. Huutokauppa on avoinna 7 vuorokautta. Huutokauppatuotteisiin on mahdollista tulla tutustumaan toimispisteellemme koko huutokaupan ajan. Tarjouksia otamme vastaan verkkosivuillamme ja toimipisteellämme. Lainanvakuudet voidaan hoitaa vielä ennen myyntiä, joten kaikki huutokauppalistallamme olevat tuotteet eivät aina tule myydyksi.

 

Osallistuminen huutokauppaan 

Rekisteröitymällä ja luomalla tunnukset huutokauppaan, voit tehdä tarjouksia ja seurata sivuillamme huutokaupan etenemistä.
Halutessasi voit osallistua huutokauppaan myös tekemällä tarjouksen paikan päällä toimistollamme. Huutokaupan kohteisiin ei lisätä huutomaksua. Huutokaupassa sinun kannattaa tarjota maksimihinta, jonka olet valmis tuotteesta maksamaan, jolloin korotusautomaatti huutaa puolestasi jättämääsi maksimitarjoukseen asti. Halutessasi voit osallistua huutokauppaan tekemällä tarjouksia myös kertakorotuksina.
Lisäohjeita huutokauppaan osallistumisesta voit lukea täältä.

Minimikorotukset huutokaupassa:

1-20 €, minimikorotus 3 €
21-100 €, minimikorotus 5 €
101-200 €, minimikorotus 10 €
201-1000 €, minimikorotus 20 €
Yli 1000€, minimikorotus 50 €

Esim. Jos maksimitarjouksesi huutokaupassa on 200,00 euroa ja toisen huutajan ylin tarjous on 150,00 euroa, voitat huutokauppakohteen 160,00 eurolla. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, jos toinen asiakas on ylittänyt jättämäsi tarjouksen.

Ennen tarjouksen tekemistä on tärkeää, että tutustut kohteisiin huolellisesti. Kaikki tehdyt tarjoukset ovat sitovia. Huudettavat tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne ovat myyntihetkellä. Esimerkiksi kulta- ja hopeaerinä myytävät kohteet saattavat sisältää rikkinäisiä koruja/esineitä. Huutokaupan kohteet ovat pääsääntöisesti käytettyjä ja niissä voi esiintyä normaalia käytöstä aiheutunutta kulumaa. Mikäli tuote on uudenveroinen, siitä on ilmoitettu kohteen tiedoissa erikseen. Havaitut viat pyritään ilmoittamaan, mutta Salon Pantti Oy ei ole vastuussa myytävän tavaran kunnon tai alkuperän suhteen. Salon Pantti Oy toimii huutokaupassa vain pantinhaltijan ominaisuudessa realisoidessaan lunastamattomia pantteja. Salon Pantti pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyn tarjouksen.

 

 

Kohteen voittaminen ja lunastaminen

Huutokauppakohteiden voitot ilmoitetaan tarjoajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon, ja ne tulee lunastaa viikon kuluessa ilmoituksesta.
Maksun voi hoitaa käteisellä, pankkikortilla (Debit ja Visa electron) tai tilisiirtona. Tietyt tuotteet voidaan tarvittaessa postittaa huutajan kustannuksella hänen ilmoittamaan osoitteeseen. Emme vastaa kuljetuksesta aiheutuvista kuluista (koskien myös tilannetta, jos tuote palautuu meille) emmekä mahdollisista kuljetuksen aikana rikkoutuneista esineistä. Herkästi rikkoutuvat esineet kuten lasi- ja keramiikkaesineet tulee ensisijaisesti noutaa toimistoltamme.
Emme lähetä voitetuista kohteista automaattisesti laskua, ole yhteydessä toimistollemme mikäli haluat, että tuotteet postitetaan sinulle ja maksat tuotteet tilisiirtona. Mikäli noudat kohteet toimistoltamme, maksun voi hoitaa paikan päällä.

Esimerkkejä pakkaus- ja postituskuluistamme:
Pikkupaketti 8 €
Keskikokoinen paketti 12 €
Iso paketti 15 €
Lisäpalvelut: Postivakuutettu lähetys max. 250g 25€, max. 2000g 35€, särkyvälisä 11 €

 
Kirjautuessanne huutokaupan asiakkaaksi, olette hyväksyneet edellä mainitut huutokaupan ehdot. Ehtojemme laiminlyönneistä seuraa huutokauppatilin sulkeminen.


Rekisteröidy tai kirjaudu omalle tilille >>

Salon Pantti Oy

Helsingintie 13, 24100 Salo
Puhelin: 044 748 8011 (+358447488011)
Sähköposti: asiakaspalvelu@salonpantti.fi
Palvelemme: Ma-pe klo 10-17

 

Seuraa meitä:

Tiedustele esineesi vakuusarvoa tai kysy lisää panttilainauksesta:

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 2.
      Kuvien yhteiskoko 4Mt