Huutokauppa

Seuraava huutokauppamme 1.-8.5.

 

Miten huutokauppa toimii?

Hoitamattomat lainat myymme panttilainauslain mukaisesti julkisella huutokaupalla. Huutokauppa on avoinna 7 vuorokautta.  Tarjouksia otamme vastaan verkkosivuillamme ja toimipisteellämme. Lainanvakuudet voidaan hoitaa vielä ennen myyntiä, joten kaikki huutokauppalistallamme olevat tuotteet eivät aina tule myydyksi.

 

Osallistuminen huutokauppaan 

Rekisteröitymällä ja luomalla tunnukset huutokauppaan, voit tehdä tarjouksia ja seurata sivuillamme huutokaupan etenemistä.
Halutessasi voit osallistua huutokauppaan myös tekemällä tarjouksen paikan päällä toimistollamme. Huutokaupan kohteisiin ei lisätä huutomaksua. Huutokaupassa sinun kannattaa tarjota maksimihinta, jonka olet valmis tuotteesta maksamaan, jolloin korotusautomaatti huutaa puolestasi jättämääsi maksimitarjoukseen asti. Halutessasi voit osallistua huutokauppaan tekemällä tarjouksia myös kertakorotuksina.

Minimikorotukset huutokaupassa:

1-20 €, minimikorotus 2 €
20-100 €, minimikorotus 5 €
100-200 €, minimikorotus 10 €
200-1000 €, minimikorotus 20 €
1000€ ->, minimikorotus 50 €

Esim. Jos maksimitarjouksesi huutokaupassa on 200,00 euroa ja toisen huutajan ylin tarjous on 150,00 euroa, voitat huutokauppakohteen 160,00 eurolla. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, jos toinen asiakas on ylittänyt jättämäsi tarjouksen.

Ennen tarjouksen tekemistä on tärkeää, että tutustut kohteisiin huolellisesti. Kaikki tehdyt tarjoukset ovat sitovia. Huudettavat tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne ovat myyntihetkellä. Esimerkiksi kulta- ja hopeaerinä myytävät kohteet saattavat sisältää rikkinäisiä koruja/esineitä. Huutokaupan kohteet ovat pääsääntöisesti käytettyjä ja niissä voi esiintyä normaalia käytöstä aiheutunutta kulumaa. Mikäli tuote on uudenveroinen, siitä on ilmoitettu kohteen tiedoissa erikseen. Havaitut viat pyritään ilmoittamaan, mutta Salon Pantti Oy ei ole vastuussa myytävän tavaran kunnon tai alkuperän suhteen.  Tavaroilla ei ole palautusoikeutta. Salon Pantti Oy toimii huutokaupassa vain pantinhaltijan ominaisuudessa realisoidessaan lunastamattomia pantteja. Salon Pantti pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyn tarjouksen.

Lisätietoja huutokaupassa käytetyistä selitteistä ja lyhenteistä.

Rekisteröidy tai kirjaudu omalle tilille >

Kirjautuessanne huutokaupan asiakkaaksi, olette hyväksyneet edellä mainitut huutokaupan ehdot. Ehtojemme laiminlyönneistä seuraa huutokauppatilin sulkeminen.

Kohteen voittaminen ja lunastaminen

Huutokauppakohteiden voitot ilmoitetaan tarjoajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon, ja ne tulee lunastaa viikon kuluessa ilmoituksesta.


Maksaminen

Maksun voi hoitaa käteisellä tai pankkikortilla noudon yhteydessä.
Tietyt tuotteet voidaan tarvittaessa postittaa huutajan kustannuksella hänen ilmoittamaan osoitteeseen.
Mikäli haluat tuotteellesi postituksen, ole yhteydessä toimistollemme, niin lähetämme maksuohjeet sähköpostiisi.

Emme vastaa kuljetuksesta aiheutuvista kuluista (koskien myös tilannetta, jos tuote palautuu meille) emmekä
mahdollisista kuljetuksen aikana rikkoutuneista esineistä. Herkästi rikkoutuvat esineet kuten lasi- ja keramiikkaesineet
tulee ensisijaisesti noutaa toimistoltamme.

Esimerkkejä pakkaus- ja postituskuluistamme:
Pikkupaketti 9 €
Keskikokoinen paketti 12 €
Iso paketti 16 €
Lisäpalvelut: Postivakuutettu lähetys max. 250g 32€, max. 2000g 45€, särkyvälisä 11 €

 

Salon Pantti Oy

Helsingintie 13, 24100 Salo
Puhelin: 044 748 8011 (+358447488011)
Sähköposti: asiakaspalvelu@salonpantti.fi
Palvelemme: Ma-pe klo 10-17. 

Seuraa meitä:

Tiedustele esineesi vakuusarvoa tai kysy lisää panttilainauksesta:

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 2.
      Kuvien yhteiskoko 4Mt
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.