Panttilainaus

Panttilainaus on rahan lainaamista irtainta omaisuutta vastaan

 

Panttilaina on yksinkertainen ja turvallinen lainamuoto. Pienissä ja lyhytaikaisissa luotoissa se on myös hyvin edullinen, usein halvin tarjolla oleva lainamuoto.

Tuo omistamasi esine panttilainaamoon ja saat laina-arvion välittömästi. Laina-arvion hyväksyttyäsi saat rahat heti käyttöösi lyhentämättömänä. Kulut perimme vasta lainaa lunastettaessa tai uusittaessa. Jos panttaamasi esineen arvo nousee myöhemmin, voit korottaa lainasummaasi.

Miten panttilainaus toimii

 

Panttilaina myönnetään 3 kuukaudeksi kerrallaan. Laina-aika on joustava. Voit lunastaa panttaamasi esineen koska tahansa maksamalla siihen asti kertyneet kulut ja lainapääoman. Lainan voit lunastaa ennen eräpäivää. Panttilaina on myös uusittavissa 3 kuukaudeksi kerrallaan maksamalla lainasta aiheutuneet kulut ennen lainan eräpäivää.

Olemme alueen edullisin panttilainaamo. Lainan korko on korkeintaan 3,5 % kuukaudessa, sisältäen vakuutusmaksun. Toimitusmaksu on 6 euroa. Suurien lainasummien korko neuvotellaan tapauskohtaisesti – pyydä meiltä tarjous.

Lainalla ei ole ylärajaa. Otamme pantiksi ja säilytykseen myös suurempia pantteja.

Laina on saatavilla jokaiselle 18-vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla on suomalainen henkilötunnus. Lainaa nostettaessa ja lunastettaessa henkilöllisyys tarkistetaan kuvallisesta henkilötodistuksesta. Olet vastuussa lainasta vain vakuudeksi antamallasi pantilla, velvollisuutta pantin lunastamiseen ei ole.

Luottotietomerkintä ei ole este panttilainan hakemiselle. Lainan hoitamatta jättäminen ei aiheuta perintätoimia eikä maksuhäiriömerkintää. Menetät vain panttaamasi esineen.

 

Lainanhoitokulut

Alla olevasta taulukosta näet esimerkkejä eri suuruisten lainojen kuluista eri laina-ajoilla.

Kulut laina-ajalta Lainasumma 100 € Lainasumma 300 €
1 kk 9,5 € 16,5 €
2 kk 13 € 27 €
3 kk 16,5 € 37,5 €
Lainan korko on enintään 3,5 % kuukaudessa sisältäen vakuutusmaksun. Todellinen vuosikorko enintään 42% + toimitusmaksu 6 euroa.

Hinnasto

Salon Pantti Oy

Helsingintie 13, 24100 Salo
Puhelin: 044 748 8011 (+358447488011)
Sähköposti: asiakaspalvelu@salonpantti.fi
Palvelemme: Ma-pe klo 10-17.  

Seuraa meitä:

Tiedustele esineesi vakuusarvoa tai kysy lisää panttilainauksesta:

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 2 MB, Max. tiedostot: 2.
      Kuvien yhteiskoko 4Mt
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.